Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Κάθε αρχή και εύκολη !


Αφού με συνοπτικές -διαδικτυακές δημοκρατικές διαδικασίες το όνομα αυτού αποφασίστηκε να είναι «Commedia» εμπεριέχοντας τα δύο βασικά συστατικά (communication & media ελληνιστί !) των ενδιαφερόντων μας που στάθηκαν αφορμή να συγκροτηθούμε σε ομάδα (και να συναντηθούμε ως σκέψεις και άτομα) και εφόσον ο λόγος είναι το βασικότερο στοιχείο της δημοσιογραφίας και εν γένει της επικοινωνίας, ας γράψουμε λοιπόν! Αλλά για τι;

Μα για οτιδήποτε θεωρούμε σχετικό ή και άσχετο με το αντικείμενο μας, για ό, τι θέλουμε να σχολιάσουμε και να προβάλλουμε σχετικά: με τη δημοσιογραφία, τον κλάδο της επικοινωνίας, με την κοινωνία μας, την πολιτική, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη γνώση, τις ανθρώπινες σχέσεις και γενικώς οτιδήποτε θέλετε να δημοσιοποιήσετε προς σχολιασμό ή και ανατροφοδότηση από την κοινότητά μας !

Όλες οι απόψεις και οι σχολές σκέψεις είναι καλοδεχούμενες αρκεί να τηρούν ένα κάποιο επίπεδο συναδελφικής ευπρέπειας και ευγένειας. Το επίπεδο αυτό θα το αφήσουμε να το αποφασίσει η κοινότητα και όχι ο διαχειριστής του ιστολογίου και αυτό σημαίνει πως ό, τι θεωρηθεί προσβλητικό, απρεπές ή άκομψο μπορείτε να επέμβετε και να επαναφέρετε τον συν-ιστολόγο συνάδελφο στην τάξη !

Το χιούμορ και η χαλαρή διάθεση είναι επίσης επιβεβλημένα στοιχεία του χώρου ώστε να τιμήσουμε και το “commediako” πνεύμα του χώρου !

Οι παρατηρήσεις και η προτάσεις για βελτίωση είναι επίσης επιβεβλημένα για να βελτιώσουμε το κυβερνο-περιβάλλον μας !

Οποιοσδήποτε συνάδελφος δημοσιογραφο-επικοινωνιολόγος έχει εμπειρία στη διαχείριση και επιθυμεί να συμμετέχει εκτός από συγγραφέας στο ιστολόγιο και ως διαχειριστής ας επικοινωνήσει μαζί μου για να του δώσω δικαιώματα !

 Καλή αρχή λοιπόν !

1 σχόλιο: